Dorke Inspirer & Guide

Inspirer & Guide

Mijn naam is Dorke, ik zet mij in voor bewustwording voor de mensheid. Dat is voor mij al gestart als kind zijnde, onderzoekend en nieuwsgierig. Zo stelde ik vragen aan volwassenen waar zij geen antwoord op wisten. Mijn eigen levenswandeling is de bron waar ik anderen mee inspireer. 

Het leven helpt ons om te helen. Zo heb ik vele situaties in mijn leven ervaren, die mij achteraf gezien iets wilde vertellen. Vele testen en beproevingen heb ik mogen doorstaan. Zo mocht ik ontdekken dat een ziekte een boodschap voor mij had. In de beginperiode kon ik dat nog niet zien, later toen ik er klaar voor was, vielen alle puzzelstukjes op zijn plek. 

Zo kon ik mijn gevoeligheid omzetten naar een gave, waar ik inmiddels velen mensen mee op weg heb kunnen helpen. Door een stevige basis in henzelf te leggen, is er geen af- en verleiding meer nodig in de buitenwereld. Het grote voordeel hiervan is dat het leven voor jezelf dan een stuk lichter en vrolijker wordt. 

Informatie over de kraam 10 juni 2023

Mijn kraam is ingericht om inzichten te geven over mijn werkwijze als ervaringsdeskundige te delen over onder andere:

  • De weg van de ziel
  • Hypnotherapie
  • Hoogsensitiviteit
  • Brus (bijzondere Broer, Zus of Ouder)
  • Anorexia

Ook zullen alle items uit mijn webshop aanwezig zijn zoals gehaakte telefoonhoesjes, tassen, knuffeltjes en ge-handletterde kaarten.

Let’s connect

Website:                     www.dorkeverhagen.com

Emailadres:                info@serenity-coaching.nl

Instagram:                  @dorkeverhagen